Bel ons +32 475 48 60 72

EUROWINDOW

Ramen
en deuren

Ramen en deuren in PVC

Met het topmerk SHÜCO ADVANCED heeft u een ruime keuze aan vormen en kleuren om aan al uw eisen te beantwoorden. U bent ook verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdloos, veilig, energiebesparend en geluidsisolerend met extra hoogwaardige energiebesparingsprofielen.

Ramen en deuren in aluminium

ENERGIE EN COMFORT
Het thermisch onderbroken 3-kamersysteem zorgt voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie.

VEILIGHEID
Aluminium ramen en deuren zijn uiterst veilig. Dit komt omdat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Als extra kunnen we ook inbraakwerend raam- en deurbeslag en veiligheidsbeglazing voorzien.

DESIGN
Door zijn sterkte is aluminium ideaal voor grote overspanningen en raamoppervlakten. De slanke profielen garanderen bovendien een maximale lichtinval. De aluminiumprofielen zijn in meer dan 400 RAL-kleuren verkrijgbaar: toe te passen voor ramen in 1 kleur of ramen met binnen en buiten een verschillende kleur.

Met aluminium kiest u voor jarenlang zorgeloos woonplezier. Aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

  • Voor aluminium ramen en deuren werken we met het topmerk Reynaers. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit.
  • Onze aluminium deur- en raamprofielen voldoen aan de strengste normen inzake waterdichting, winddichting en stabiliteit.
  • Keuze uit alle kleuren en structuurlakken.

Ramen en deuren in hout

ENERGIE EN COMFORT
Hout is van nature een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert. Rubberen dichtingen zorgen voor de perfecte dichting van uw raam of deur.

DESIGN
Voor een klassieke uitvoering van uw ramen en deuren is hout vaak de beste keuze. Ramen en deuren in een uniek en eigen ontwerp: met hout kan het allemaal! Na een paar jaar kan je houten ramen en deuren makkelijk een ander kleurtje geven.

VEILIGHEID
Van nature uit zijn houten ramen en deuren uiterst veilig. Als extra kunnen we ook inbraakwerend raam- en deurbeslag en veiligheidsbeglazing voorzien.

Een houten raam of deur is een lust voor het oog. Hout heeft een warme uitstralingen en geeft een vertrouwd en huiselijk gevoel.

  • Ook voor ramen en deuren in hout bieden wij u een ruime keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen.
  • We werken met Dark Red Meranti, Afselia Dousse, Merbau Afrormosia en Oregon: iedere houtsoort heeft zijn eigen kenmerken.
  • Doe ook hier een beroep op onze 30 jaar ervaring en verzeker u zo van topkwaliteit aan de juiste prijs.

Laat ons samenwerken

Met mijn 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen voor kwaliteit en professionalisme.

Offerte aanvraag